Mihai Bisericanu

Mihai Bisericanu

Născut în Bucureşti în 1962, cu pregătire muzicală din copilărie – Liceul de Muzică, profesor asociat la UNATC – catedra de tehnică vocală începând cu 2006, Doctor în Teatru din 2012Angajat al Teatrului Bulandra din 1995, (iniţial al Teatrului de Comedie din 1990) dar cu o activitate ce cuprinde o largă paletă de exprimare: actor, muzician, mim, compozitor, regizor.

A participat la numeroase spectacole în majoritatea teatrelor din ţară sau în afară – turnee în peste 30 de ţări, cât şi în Operetă, Opere (Bucureşti şi Timişoara), Filarmonici (Bucureşti şi Timişoara) atât ca actorinterpret, muzician, cât şi ca regizor. A făcut parte din jurii de specialitate din ţară sau străinătate.

A scris muzică originală sau a ilustrat muzical pentru film sau diverse spectacole.

Numeroase colaborări cu Teatrul Radiofonic sau de Televiziune, filme de lung metraj româneşti sau străine (americane, britanice, franceze, germane).

Bogată activitate de dublaje la desene animate de peste 20 de ani, atât ca interpret, cât şi ca regizor artistic sau muzical (roluri ca Timon – „Timon şi Pumba”, Dl. Mustăcilă, Donkey – Măgăruşul din „Shrek”, Pluto, Mushu – „Mulan”, Rango, Porky Pig).

A participat la spectacole pentru copii în diverse ocazii, spectacole muzicale, mai mult ca probabil singurul actor care a făcut pantomimă la Radio într-un spectacol de teatru radiofonic.

Poli-instrumentist, cântă la mai multe instrumente muzicale (pian-claviaturi, chitare, saxofon, percuţii).

Autor al volumului de versuri – „Imagini rimate” ilustrat muzical cât şi audiobook, dar şi al volumului Voci şi voci” ce cuprinde o parte din Teza de Doctorat.

Mai multe detalii pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_Bisericanu

Sau www.bisericanu.net 

Profesorii VocaSchool

Avem cei mai buni profesori. Vino sa ii cunosti:

Mihai Georgescu

Mihai Georgescu

Gheorghe Zamfir

Gheorghe Zamfir

Mihai Bisericanu

Mihai Bisericanu

Anca Floriana Pliundra

Anca Floriana Pliundra

Andrei Racu

Andrei Racu

Ionuț Vrabie

Ionuț Vrabie

Madalin Voicu Jr.

Madalin Voicu Jr.

Afla mai multe despre pasii pe care ii ai de urmat pentru a iti indeplini visul. 

Cursurile si specializarile VocaSchool

Vocea a fost dintotdeauna cel mai pretios instrument, chitara a crescut generatii intregi si le-a unit sub aceeeasi pasiune, pianul le-a oferit exprimarea intr-un mod clasic dar contemporan, iar teatrul le-a facilitat abilitatea de a isi transmite si exprima in public emotiile, ideile si sentimentele.

Afla mai multe detalii despre specializarile si calendarul cursurilor VocaSchool:

Master Class, cu Gheorghe Zamfir

Sufletul Universului trece prin sufletul tau. Inscrie-te la Master Class si traieste muzica cu Maestrul Gheorghe Zamfir.